Olen erikoistunut  erityisesti juhla- ja hääpukujen korjauksiin.

Hääpuvun korjaukseen on hyvä varata aika vähintään 2 kuukautta ennen häitä. Heinäkuun lomailen, joten elo- ja syyskuun hääpuvut tulisi tuoda korjaukseen jo nyt.

Hääpukujen sovitukset teen liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, jotta saamme rauhassa tehdä sovituksen. Ajanvarauskalenterista löytyy aikoja 8 – 11.30 välillä ja 16 – 18.30 välillä.

Annan 15 minuutin ilmaisen konsultoinnin hinta-arvioineen ja voit tehdä päätöksesi puvun korjauttamisesta sen jälkeen. Ilmaiseen konsultaatioon ei sisälly sovitusta. Jos kuitenkin päätät korjauttaa puvun minulla voidaan sovitus tehdä samalla kertaa.

Hää- ja juhlapukujen korjauksiin on syytä varata hyvin aikaa. Isot korjaukset ja mallinmuutokset saattavat vaatia kahdesta kolmeen sovitusta.

Tässä muutamia suuntaa-antavia hintoja:

  • Kavennus sivusaumoista: alkaen 60 €
  • Kavennus vetoketjusaumasta : alkaen 60 €
  • Olkainten lyhentäminen: alkaen 30 €

Helman lyhennykset

Helman lyhennyksen hinta määräytyy helman ympärysmitan ja kerrosten mukaan. Jokainen helmakerros maksaa erikseen hinnaston mukaan (tylli kerrokset voidaan leikata yhdessä). Vuorin lyhentäminen -50% listahinnoista.

Jos helmassa pitsireuna, kirjonta, paljetteja, laahus, kuvioiden siirtoa yms.  hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Pliseeratun kankaan helmanlyhennyksessä silitystyö maksaa erikseen.

Otathan sovitukseen mukaan kengät, joita sinulla on puvun kanssa tarkoitus käyttää.

Isot hää- ja iltapuvuille tarkoitetut pukupussit 25 €/kpl