Hääpuvun korjaukseen on hyvä varata tarpeeksi aikaa, isot korjaukset vaativat usein välisovituksen.

Hääpukujen sovitukset teen liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, jotta saamme rauhassa tehdä sovituksen. Ajanvarauskalenterista löytyy aikoja 8 – 11.30 välillä, sekä neljän jälkeen. Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, niin soita!

Voit lähettää sähköpostilla kuvan ja tietoja mitä pitäisi tehdä, niin voin laskea alustavan hinta-arvion  kuvan perusteella.

Annan 15 minuutin ilmaisen konsultoinnin hinta-arvioineen ja voit tehdä päätöksesi puvun korjauttamisesta sen jälkeen. Ilmaiseen konsultaatioon ei sisälly sovitusta. Jos kuitenkin päätät korjauttaa puvun minulla voidaan sovitus tehdä samalla kertaa.

Hää- ja juhlapukujen korjauksiin on syytä varata hyvin aikaa. Isot korjaukset ja mallinmuutokset saattavat vaatia kahdesta kolmeen sovitusta.

Helman lyhennykset

Helman lyhennyksen hinta määräytyy helman ympärysmitan ja kerrosten mukaan. Jokainen helmakerros maksaa erikseen hinnaston mukaan (tylli kerrokset voidaan leikata yhdessä).

Jos helmassa pitsireuna, kirjonta, paljetteja, laahus, kuvioiden siirtoa yms.  hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Pliseeratun kankaan helmanlyhennyksessä silitystyö maksaa erikseen.

Otathan sovitukseen mukaan kengät, joita sinulla on puvun kanssa tarkoitus käyttää.

Isot hää- ja iltapuvuille tarkoitetut pukupussit 25 €/kpl