Kevät/kesä 2017

Vaatevalmistajat suunnittelevat mallistonsa hyvissä ajoin. Trenditoimistot ovat heitäkin edellä ja tekevät trendianalyysinsa, joiden pohjalta suunnittelevat tulevien kausien väri- ja tyylitrendit ja suunnittelijat sitten hyödyntävät näitä valmiita trendikarttoja. Tälläkin hetkellä joku suunnittelee jo värejä kesälle 2020.

Mitä värejä oli suunniteltu tälle vuoden 2017 kevät/kesälle? Keräsin pinterestiin suunnittelutoimistojen miellekarttoja. Ohessa linkki:

https://fi.pinterest.com/norasi/kevätkesä-2017-värit/

 

Ja mitä sitten suunnittelijat ja muotitalot ovat ottaneet noista kartoista ja mitä he tarjoavat tälle keväälle/kesälle? Yksi nousi minusta ehdottomasti yli muiden, vaaleanpunaisen ja vihreän vahva liitto. Vaaleanpunainen näyttäytyy monissa sävyissä persikkasorbetista, koralliin, loheen ja vaaleaan hattaraan, ja vihreä pistaasijäätelöstä, vaaleaan minttuun ja peikonlehteen. Lähes kaikilla valmistajilla oli juurikin vaaleanpunaisen ja vihreän sävyjä ja niitä käytettiin monesti samassa asussa.

Tässä hetkessä on ihanaa se, että on monia eri tyylejä ja voi aika vapaasti valita mikä on se oma juttu ja taitava pukeutuja myös yhdistelee näitä tyylejä saumattomasti yhteen. Tänä kesänä näkyy paljon pientä kukkaa, isoa raitaa, 60-lukua, hippiä, röyhelöä… Kukkaista ja pastellia : )

Liitän tähän oheen myös linkin, jossa olen keränyt muotinäytöskuvia kevät/kesä 2017.

https://fi.pinterest.com/norasi/kevätkesä-2017/