Kun oma aika on arvokasta, niin onhan se täyttä tyhmyyttä jos elämästä päivittäin valuu 17 minuuttia vaatteiden valitsemiseen. Saatikka se aika, jonka tuhlaamme kaupoissa.

Kuinka moni teistä taistelee vaatepaljouden kanssa, kasapäin vaatteita, muttei mitään juuri sillä hetkellä sopivaa?

Uskomaton tutkimustulos: Naisilla menee puoli vuotta elämästään vaatteiden valitsemiseen

Itse olen päätynyt vähentämään vaatteita. Suosittelen ehdottomasti värianalyysia asiakkaille, jotka haluavat turhat vaatteet pois kaapista viemästä tilaa. Itse olen tummasyksy, vaatteideni väreissä pitää olla tumma syvyyttä, kaipaan murrettuja sävyjä, jotka eivät kuitenkaan ole liian lämpöisiä iholleni. Liian lämpöiset värit saavat ihoni näyttämään keltaiselta, kun taas liian kylmät tekevät minut kalpeaksi.

 

Projekti 333 on varmaan jo monelle tuttu juttu. Siinä kerätään kapselipuvusto aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan ja vaatteita kapseliin otettaan 33 kappaletta. En ole tätä käyttänyt, enkä tutustunut tarkemmin.

 

Projekti 333 innostuneena olen kuitenkin siirtynyt kapselipukeutujaksi. Vuodenajan vaihtuessa kerään vaatteistani kapselin, joka on rajattu ja kaikki vaatteet sopivat tyyliltään ja väreiltään yhteen, ne ovat helposti yhdistettävissä ja asujen rakentaminen on helppoa.