Tässä vaan myhäilen, että olipa kiva työviikko ja erityisesti sen tekee hyväksi mun erityiset asiakkaat.

Keskimäärin suomalainen tuottaa vuodessa vaatejätettä 6,3kg. Tällä viikolla sain auttaa osaltani tämän jätteen vähentämisessä. Olen ommellut toppatakkeihin uusia vetoketjuja, paikannut farkkuja ja aloittanut takin vuorin vaihdon tällä viikolla. Näillä korjauksilla kaatopaikalla on ainakin yhden jätesäkin verran vähemmän roskaa. Lisäksi luonnonvarjoja säästyy kun uusia ei näiden tilalle tarvitse tehdä/ostaa. Arvostan suuresti näitä asiakkaita, jotka näkevät myös vanhassa mahdollisuuden. Rikkinäistä vaatetta kun ei voi edes kierrättää eteenpäin, se on roska rikkinäisenä.

Mittatilausrintamalla työstän nyt jakkupukua, sitäkin on kiva tehdä ja siitä innostuneena aloin myös tehdä itselleni jakkua (en muista koska olen itselleni viimeksi ommellut mittatilausvaatteen…).

Ja työviikon lopun kruunasi perjantai-iltana postin tuoma kiitoskortti häistä, ja tällä kauniilla morsiammella yllään suunnitelemani ja ompelemani morsiuspuku.

Kiitos taas tästäkin viikosta ihanat asiakkaani!