Näin tämän julkaisun, jonka jaan nyt kanssanne. Se herätti minussa montakin ajatusta pikamuodista.

Pikamuoti on minustakin välillä ihanaa ja on hauskaa pukeutua trendikkäästi ja olla ajan hermolla. On vaatteita, jotka ovat ihania, mutta jo kaupassa tietää että tuohon kyllästyn nopeasti. Toisaalta minussa herää hyvin nopeasti vihreä- ja eettinenpuoli kyseenalaistamaan pikamuodin ja trendejen tarpeellisuutta.

Ehkä myös tunnen itseni huijatuksi ostaessani laadukasta ja kestävää tuotetta, joka ei kuitenkaan sitä ole. Olisiko reilumpaa myydä vaate halpana pikavaatteena ja ostaessa jo tajuaisi, että ostan tämäm nyt muutamaa käyttökertaa varten. Silloin toki olisi äärimmäisen tärkeää, että se olisi tehty materiaalista jonka kierrätys tai maatuminen olisi otettu huomioon. Toisaalta ainahan vaatteen tuottaminen rasittaa ympäristöä.

Ja laadukkaasta tekstiilistä voisi taas maksaa hyvinkin reilusti, jos saisi takuun sen kestävyydestä. Tästä hyvä esimerkki on Finlaysonin markkinoille tulevat lakanat, he antavat viidenkymmenen vuoden takuun.

Mitä sanoisitte, jos antaisimme pussilakanalle 50 vuoden takuun?Tuomme huhtikuun alussa myyntiin pussilakanan, joka on…

Julkaissut Finlayson 15. maaliskuuta 2017

Swappaus, aah ihanuus. Se on niin mukavaa kerätä hyvä porukka ja vaihdella vaatteita. Ne juhlat ovat niin paljon muutakin kun vain vaatteiden vaihtoa. Yhdessä oloa, jakamista, naurua, ja samalla omat vaatteet joihin on kyllästynyt tai on hutiostoksia saa monesti uuden rakastavan kodin.

Linkki tähän mielenkiintoiseen artikkeliin, joka avasi uusia näkökulmia :

https://www.nessling.fi/…/mina-vaitan-pikamuoti-kuuluu-teho…/